Streetrap

Folia alba din PVC se lipeste foarte bine pe suprafete plane rugoase cum ar fii betonul sau asfaltul. Kitul STREETRAP este format din folia de print ( Streetrap) si folie de laminare (Streetrap protect).
Folia de laminare STREERAP PROTECT este certificata anti alunecarii conform standardelor ASTM D2047.
Grosime:      85 microni
Tip adeziv:    acrilic permanent cu lipire rapida
Dimensiuni rola:      latime: 1.37m  lungime: 25 m

 

MP

Pret (euro)  print + folie de laminat

<1

30

1-5

26

5-20

23

>20

20

 

Instructiuni de aplicareurmareste aici fisier video
1. Suprafata trebuie sa fie perfect USCATA, curata si in bune conditii.
2. StreetRap se aplica pe vreme uscata, pe suprafata uscata, la temperaturi de peste 10 º C, in zile in care se asteapta eventual cresteri de temperatura pana pe la 18 º C. Ar trebui sa va asigurati ca nu sunt sanse de ploaie inca cel putin 24 de ore dupa aplicarea finala, eventual sa protejati zona in acest sens. Caldura ajuta adezivul sa faca priza mai rapid. Aplicarea nu se face in a doua parte a zilei, pentru ca nu e indicat sa scada temepratura pe suprafata pe care s-a facut aplicarea.
3. Cu cat este mai rugoasa suprafata pe care aplicati cu atat sunt mai mici sansele sa reziste aplicatia dvs.
4. Pentru a curata suprafata folositi o perie sau o matura cu peri duri, ca sa inlaturati foarte bine urmele de mizerie, praf, nisip, etc. Nu folositi lichide, nu umeziti deloc suprafata.
5. Odata aliniata folia, desfaceti 5 cm de pe suport si incepeti. Lucrati cu cate 20 cm de material odata, si folositi la aplicare o racleta dura perie cu peri scurti sau rola semi-dura. Aplicati o presiune constanta si fortati adezivul sa adere la suprafata de aplicare. Scoateti cu grija bulele de aer.
6. Lipiti folia peste rosturi si imbinari, dar nu o apasati in fantele respective.
7. Dupa ce ati aplicat integral printul, mai faceti o trecere peste contururi ca sa fiti siguri ca marginea este in contact perfect cu suprafata de aplicat.
8. Daca este posibil decupati rotund colturile ca sa impiedicati ridicarea conturului de pe suprafata de aplicat.
9. Cand suprafata pe care aplicati este usor denivelata, folositi sursa de caldura pentru a lipi folia printata.
10. Nu laminati cu imbinari sau cu multiple straturi care pot cauza accidente, cazaturi etc

 

APLICATII

Pentru suprafete plane rugoase cum ar fi betonul sau astfaltul, in targuri sau expozitii, centre comeriale, magazine de retail, cladiri publice, scoli, gradinite, statii de trasnport public, sali de sport.

 

Fisa tehnica streetrap : streetrap-fisa